Ultimele Știri

26 de ani de la Revoluție, 1165 de morți, niciun vinovat! Un criminal s-a reîntors la locul faptei

petre roman

La 26 de ani de la Revoluție, Republica România nu a reușit să îi tragă la răspundere pe cei care au comis 1165 de crime. Unul din reprezentanții sistemului care a preluat puterea după fuga dictatorului Nicolae Ceaușescu a venit astăzi în Piața Univeristății. 

Potrivit psihologiei criminalului, acesta are obiceiul de a se reîntoarce la locul faptei. Astăzi la 26 de ani de la Revoluție, Petre Roman, a participat la ceremonia de comemorare a eroilor revoluției. S-a închinat în timpul slujbei și a discutat calm cu câteva persoane prezente la eveniment. Își caută iertarea păcatelor?

Acest individ a participat la distrugerea unei națiuni împreună cu tovarășii lui îmbrăcați în pulovăre. Ei sunt principalii vinovați pentru ce s-a întâmplat după fuga dictatorului. Justiția e oarbă! Dosarul Revoluției a fost clasat și zace prin sertare de aproape 26 de ani.

20151221_123911

Revoluționar în cărucior cu rotile participă la depunerea de coroane

Circa 5 milioane de români au plecat din țară și lucrurile escaladează de la an la an. Anual România pierde ca populație, două orașe mici, circa 80.000 de locuitori. Acesta este efectul faptelor indivizilor îmbrăcați în pulovăre, care au realizat lovitura de stat din decembrie 1989.

Petre Roman a fost pus sub acuzare pentru crime împotriva umanității în dosarul Mineriadei din 13-15 iunie 1990. În cursul anului 2016 dosarul Revoluției ar putea fi scos din sertare. Chiar dacă acești criminali nu vor face o zi de pușcărie avem nevoie de restabilirea adevărului istoric.  

preteni

Comentarii prin Facebook

2 Comentarii on 26 de ani de la Revoluție, 1165 de morți, niciun vinovat! Un criminal s-a reîntors la locul faptei

  1. De greata!

  2. DINUT GHEORGHE // 22 decembrie 2015 at 2:50 // Răspunde

    ACESTI TRADATORI DE NEAM URGENT CONDAMNATI LA MOARTE PRIN IMPUSCARE SI EXECUTATI URGENT IN PIATA PUBLICA !!

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*