Ultimele Știri

200 de tone de gunoi ridicate de pe o singură stradă din Ferentari

O companie de salubritate a ridicat 200 de tone de gunoi menajer, de pe o singură stradă din București.

Primăria Capitalei, a cerut unei companii de salubritate să ridice gunoiul aflat pe o stradă din sectorul 5 al Capitalei. Angajații companiei au fost surpinși să găsească nu mai puțin de 200 de tone de gunoi menajer.

Locatarii străzii nu și-au plătit de luni de zile taxele de salubrizare iar gunoiul menajer ocupa cea mai mare parte a străzii. Riveranii din cartierul Ferentari dau vina pe autorități însă mulți dintre ei recunosc că își aruncau gunoiul pe geam, fără să le pese unde va cădea, astfel mormanul de gunoi a ajuns chiar la etajul unu al blocului.

Şase camioane, două buldozere şi aproape treizeci de muncitori au fost trimişi în misiune pe strada Bega, din cartierul Ferentari, de unde aveau de ridicat aproape 200 de tone de gunoi. A fost nevoie de 70 de curse dus-întors pentru transportul gunoiului menajer astfel încât locul să fie curățat.

Primăria Capitalei a amenajat containere mari pentru gunoiul menajer în locatarii nu le folosesc iar ultima curățenie generală a fost făcută acum șase luni. Locatarii se plângeau de mirosul insuportabil dar și de prezența șoarecilor și a șobolanilor.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*