Ultimele Știri

170 de polițiști anchetează un prejudiciu de 9 milioane de euro

Un număr record de polițiști efectuează 42 de percheziții în județele Ilfov, Prahova, Dâmbovița, Brașov și Maramureș.

170 de polițiști din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au descins în 42 de locații și pun în aplicare 38 de mandate de aducere. Aceștia anchetează un dosar  privind săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală şi spălare de bani. Prejudiciul adus statulul este imens, peste 9 milioane de euro.

„Din datele şi probele administrate în cauză în perioada octombrie 2014 – mai a.c., rezultă presupunerea rezonabilă că bănuiţii înregistrau în contabilitate facturi fiscale false, precum şi alte documente contabile care nu aveau la bază operaţiuni reale, în scopul sustragerii de la plata obligaţiilor fiscale. Prejudiciul produs bugetului de stat este estimat la 9.300.000 de euro”, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Capitalei şi Parchetului Tribunalului Bucureşti.

Prejudiciul produs bugetului de stat este estimat la 9.300.000 de euro. Acţiunea beneficiază de suportul de specialitate al Serviciului Român de Informaţii, precizează comunicatul Poliției.

Activităţile sunt desfăşurate cu sprijinul Inspectoratelor de Poliţie ale judeţelor Ilfov, Maramureş, Braşov şi Prahova, detalii apărute în comunicat.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*