17 medici de la UPU-SMURD al Spitalului Floreasca au demisionat

Un număr de 17 medici de la Departamentul UPU – SMURD al Spitalului de Urgență Floreasca au demisionat miercuri, conform Mediafax.

Printre motivele pentru care au ales să demisioneze, angajații au menționat dificultățile întâmpinate în buna desfășurare a activității, din cauza neaprovizionării cu cele necesare, și modul în care erau tratați.

„Din 31 de medici care au contracte de muncă și-au dat demisia 17 doctori. Erau angajați UPU — SMURD. Unul dintre motivele invocate a fost legat de dificultăți în desfășurarea activității, ca urmare a aprovizionării discontinue cu cele necesare activității și, bineînțeles, modul în care s-a înțeles să discute și să se comporte cu oamenii. La aceasta s-a adăugat regimul de încordare psihologică ce a fost pe oameni”, a declarat, pentru Agerpres, șeful Departamentului, medicul Bogdan Oprița.

Surse medicale ale Agerpres au declarat că actualul manager de la Floreasca, Constantin Păun, ar avea o viziune „aparte” legată de activitatea medicilor „din afara spitalului, adică de la SMURD”, el considerând că nu trebuie să aibă legătură cu unitatea medicală. „A încercat în diverse moduri ca această activitate să fie limitată, sub diverse pretexte”, au spus aceleași surse.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *