Ultimele Știri

15 răniți în urma unui accident în Timișoara

accident

În fața Spitalului Louis Țurcanu a avut loc un accident, după ce o betonieră a intrat în tramvaiul numărul unu. În urma impactului 15 persoane au fost rănite. Polițiștii și medicii au intervenit imediat pentru ai ajuta pe călătorii aflați în tramvaiul numărul unu.

Zece răniţi au ajuns la Spitalul Judeţean Timişoara şi cinci la spitalul municipal. Potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă Timişoara, toţi răniţii au suferit traumatisme uşoare. “Pacienţii  care au ajuns la spitalul municipal sunt stabili hemodinamic”, a declarat medicul Lucia Trif, de la UPU din cadrul Spitalului Municipal Timişoara, pentru pressalert.ro.

Polițiștii au stabilit că niciunul din şoferi nu era în stare de ebrietate, însă accidentul a fost cauzat din cauză că şoferul betonierei nu s-a asigurat la producerea manevrei.

Tramvaiul a lovit în partea din față betoniera, însă, din fericire, nu există victime în stare gravă. Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Timiș, ”conducătorul unei autocisterne a efectuat manevra de întoarcere în fața spitalului Louis Țurcanu fără să se asigure, intrând în coliziune cu tramvaiul 1, care circula dinspre Calea Brediceanu spre Bulevardul Republicii”. Poliția a deschis o anchetă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*