Ultimele Știri

10 milioane de euro de la stat pentru o fostă firmă a lui Sebastian Ghiţă

sebastian ghita

Fosta firmă a lui Sebastian Ghiţă, Teamnet International, va implementa pentru Agenţia Naţională de Cadastru şi Publicitate Imobiliară (ANCPI) un sistem informatic integrat de cadastru şi publicitate imobiliară, contract de peste 43 milioane lei ( 9,77 milioane de euro, inclusiv TVA), finanţat cu fonduri UE, potrivit unui anunţ de atribuire publicat marţi în Sistemul Electronic de Achiziţii publice (SEAP).

Fostul pesedist Marian Vanghelie spune că aceste contracte cu statul pe care le câştigă Sebastian Ghiţă sunt realizate prin interpuşi, iar acesta ar merge de două ori pe săptămână la premierul Victor Ponta pentru a stabili acordarea acestor contracte. 

La sfârşitul anului 2013, Teamnet a mai câştigat un contract major cu ANCPI – 212,4 milioane lei (48,2 milioane euro) pentru conversia unor cărţi funciare într-o bază de date textuală şi arhivă digitală.

Teamnet International a mai câştigat un contract major cu Agenţia Naţională de Cadastru şi Publicitate Mobiliară în data de 23 decembrie 2013, conform unui anunţ de atribuit publicat în 18 ianuarie 2014 în SEAP, relatează hotnews.

Este vorba de un acord-cadru în valoare de 212,4 milioane lei (48,2 milioane de euro) pentru servicii de conversie cărţi funciare într-o bază de date textuală şi arhivă digitală în judeţele Bistriţa Năsăud, Mureş, Bihor, Alba, Caraş-Severin, Harghita, Arad, Braşov, Timiş.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*