Halep vrea să devină numărul 1 la nivel mondial

  • Alexandra Rusu
  • 23 septembrie 2016
  • Sport

Simona Halep va participa, începând de luni, la turneul de la Wuhan şi este încrezătoare că în viitor va ajunge numărul 1 la nivel mondial, conform Digi24.

Sportiva a aflat în urma rezultatelor din această săptămână că România ocupă locul 5 WTA, după ce Karolina Pliskova a fost eliminată în optimi la Tokio. Halep a declarat că plănuieşte să fie în Top 3 la finalul acestui sezon şi speră ca la un moment dat să devină numărul 1 mondial.

„Îmi doresc să termin în top 3, dar nu știu dacă se va întâmpla acest lucru, trebuie să fac rezultate bune la aceste trei turnee și vom vedea. Cu sănătatea sunt foarte ok acum, sunt bine. Sunt încrezătoare și sper să joc cât mai bine. Mă gândesc că în cariera mea voi putea ajunge și pe locul 1 WTA, este și unul din obiectivele mele, dar nu știu dacă se va întâmpla asta, mai întâi trebuie să câștig un Grand Slam. Pentru asta muncesc și sper ca într-o bună zi să fiu acolo”, a declarat Simona Halep.

Simona Halep va împlini 25 de ani chiar în timpul turneului de la Wuhan, competiție ce va debuta pe 25 septembrie și va fi transmisă în direct de Digi Sport.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *